programa 2018За първи път „Антракт” гостува в кокетния ресторант „Пей сърце”! През целия месец „Антракт" впечатлява с богата програма, с изпълнители от музикалната и театралната сцена, както и прожекции на класически световноизвестни филми. 
Три пъти седмично през целия месец юни! В понеделниците гостите ще се наслаждават на кино вечери, в сряда – стендъп комеди, в петък – моноспектакли на любими артисти, а в събота – музикални концерти. Фестивалът включва и конкурс за късометражно кино на тема удоволствието от живота или „Пей сърце!” ;) , а победителите ще получат три награди от „Антракт!
Билетът всъщност е и куверт, който включва изискана вечеря със специално подбрано меню и напитки. Но първо трябва да направите резервация! Основната идея е всеки да се чувства комфортно и да има всичко необходимо на масата, за да се наслади на спектакъла на сетивата! Срещу предварителна резервация на стойтост 50 лв. (на тел.0886143574,0899102586 или на място в ресторант „Пей сърце") Вие ще се насладите на вкуса на изкуството, гарниран с: 
- напитка по избор (чаша вино или крафт бира);
- Антре от:
* миди с просеко;
* скариди със сладъко чили;
* салата с авокадо, сушен домат и зелени подправки;
* такос с чоризо и маслинова паста;
* батат с крем сирене и прошуто;
* зелени аспержи със сос Холандез;
* комплимент - десерт – изненад