„Клуб на пътешественика“ в „Пей сърце“ с Людмил Дуков

„Клуб на пътешественика“ в „Пей сърце“ с Людмил Дуков

Арт клуб „Пей сърце“ ще Ви пренесе на мечтани дестинации с уникално съчетание на екзотични истории и храна от различни кътчета на планетата!
На 15 юни в 19:00 часа професионалният пътешественик и блогър Людмил Дуков ще сподели с нас любопитни и неочаквани приключения в повече от 173 държави! Как е стигнал до тях, какви са местните традиции, култура и кухня, какви изненади са му поднесли природата и животните в Южна Америка, Африка, Азия и Океания? Страстният откривател ще ни потопи в нови светове с откровени и емоционални разкази за красота, доброта и предизвикателства по пътя на цивилизациите!
Очакваме Ви на 15 юни, точно в 19:00 ч., за да се забавляваме с епичните пътешествия и красиви снимки на Людмил Дуков, подправени с тематични кулинарни изкушения и уютна атмосфера!
За резервации, моля свържете се с арт клуб „Пей сърце“ на тел. +359 886 143 574!
Вход: 5 лв.
Каква атмосфера и истории ни очакват, можете да видите в гостуването на Людмил в „Преди обед“ по bTV

Людмил Дуков за карантината на екзотичен остров, най-големия вуду пазар в света и храма на питона

Пътешественикът е впечатлен от местните обичаи в Микронезия, като например пиенето на "кава" от мъжете - корен, който се стрива с вода, леко опияняващ. От туристическа гледна точка е много посещаемо място от сърфити и риболовци. Людмил Дуков разказа за вуду ритуала в Африка. "На вуду пазара отиват като в аптека. Дават ти опашка от лисица, нокът от броненосец... Има всякакви неща - за любовни мъки, за настинка. Това е местната аптека." "Хората вярват в питона. Има храм на питона, където живеят 40 питона. Веднъж месечно ги пускат в града, за да се нахранят."