свържете се с арт клуб „Пей сърце“ на тел. +359886143574!

Вход:  5 лв.

It`s summer time: пътешествия в Гренландия и Аляска с Людмил Дуков

It`s summer time: пътешествия в Гренландия и Аляска с Людмил Дуков в арт клуб „Пей сърце“ на 14 юли

Арт клуб „Пей сърце“ и пътешественикът Людмил Дуков ще Ви пренесат сред прохладните ширини на Гренландия и Аляска в знойната вечер на 14 юли! Блогърът и откривател на нови територии ще сподели преживяванията си на арктическа островна самоуправляваща се провинция на Дания. Красивите пейзажи от най-слабо населената територия на планетата ще бъдат придружени от разкази за политическото и културното наследство на Гренландия. След това Людмил ще ни отведе до 49-тият щат на САЩ, за да сподели емоцията от Северното сияние, традициите на индианците и последствията от най-добрата сделка в историята на Америка.
Какъв е животът сред красотата на фиордите на най-големия остров в света при температури, достигащи – 70 °C? Какви тайни крие „Земята на среднощното слънце“, как местните обичаи се интегрират в цивилизацията и кои са източниците на богатство, които облагодетелства всички аляскански поколения“?
Потопете се в прохладата на северните земи с историите на Людмил Дуков като се свържете с арт клуб „Пей сърце“ на тел. +359886143574!
Вход: 5 лв.

Image