свържете се с арт клуб „Пей сърце“ на тел. +359886143574!

Вход:  5 лв.

„Клуб на пътешественика“ в южната част на Африка с Людмил Дуков на 20 юли

„Клуб на пътешественика“ в южната част на Африка с Людмил Дуков на 20 юли в арт клуб „Пей сърце“

На 20 юли професионалният пътешественик Людмил Дуков ще гостува в арт клуб „Пей сърце“ с любопитни разкази за Ботсвана, Намибия, Замбия, Зимбабве и Малави! Екзотичните южноафрикански държави ще ни очароват с неочаквани вярвания, ритуали, спиращи дъха гледки и огромно разнообразие на ценни природни ресурси!
В 19:00 часа Людмил Дуков ще ни представи от първо лице едно от чудесата на света – делтата на Окаванго, втория по големина каньон на реката Фиш Ривър, мистичната Замбези и националните паркове на Малави! Ще ни разкрие тайни от находищата на диаманти, уран, петрол, мед и кобалт, колко образовано е местното население и как се съчетават ритуалите на племената със съвременната урбанизация.
По какво се различават пустините Калахари и Намиб, как няколко държави споделят обща граница с дължина по-малко от 1 км. и кой пази немската култура и език в Намибия? Колко широко е разпространението на СПИН в Зимбабве, кака Малави се справя с хуманитарната криза и какво е влиянието на мисионера Дейвид Ливингстън по тези земи?
Заповядайте на приключения в Африка с „Клуб на пътешественика“ и Людмил Дуков, като запазите своето място в арт клуб „Пей сърце“ на тел. +359886143574!
Вход: 5 лв.

Image